esss

İki mahalle muhtarından Faruk Demir’e sert sözler.. Sözünü tutmadı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İki mahalle muhtarından Faruk Demir’e sert sözler.. Sözünü tutmadı!
Sosyal medya üzerinden algı oluşturup çalışıyormuş gibi gözüken Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’i sert sözlerle eleştiren Halil Efendi Mahalle Muhtarı Yaşar Ekmekçi ve Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer, Başkan bize ve mahalleliye verdiği sözleri tutmadı.

Muhtar Yaşar Ekmekçi yaptığı paylaşımda,

5 yıl önce mahallemiz halkına seçim vaatlerinde bulunan mevcut belediye başkanı maalesef vaatlerini yerine getiremedi ve sınıfta kaldı.

Normalde bu yolları Ardahan Belediyesi yapması gerekirken yapamadı 5 yıl geçti.  Vatandaşlarımız bize haklı sitemde bulunarak muhtarlığımıza gelerek ne olacak yollarımız muhtarım diyerek iş başa düştüğünü gördük ve devreye Ardahan’ın yiğit evladı kanayan her yaraya parmak basan melhem olan çok değerli Ardahan milletvekilimiz Sayın Kaan KOÇ’A durumu izah ederek kara yolları genel müdürlüğüyle yapmış olduğu görüşmeler sonrası. Ardahan kara yolları ekipleri gelip yollarımızı yaparak bir mutlu sona daha ulaşmanın sevincini yaşattı bize sn vekilimiz Kaan KOÇA şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyoruz dedi.

Vekil Koç’a Teşekkür ettiler

Yine Atatürk Mahallesi Muhtarı Özer, Atatürk Mahallemizde uzun süredir sorunlu yollarımızın asfaltlanmasının mutluğunu yaşıyoruz. Sorunun giderilmesi için talebimizi ilettiğimizde Milletvekilimiz Kaan Koç, sağ olsun hemen devreye girdi.Ve Atatürk Mahallesinde asfaltlamaya yönelik çalışma yapılmaya başlandı. Yaklaşık 2 kilometrelik yolun asfaltlanmasıyla, mahallede ulaşım birçok bağlantılı noktaya sağlıklı yapılmaya başlandı.

Kış öncesi sorunun giderilmesi, bize bu mutluluğu yaşattığı için gösterdiği duyarlılıktan dolayı Milletvekilimiz Kaan Koç'a mahalle halkım adına teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Veysel Karatay Gelecek Partisi'nden istifa ettiÖnceki Haber

Veysel Karatay Gelecek Partisi'nden isti...

Gündoğdu’dan Vekil Koç’a ziyaretSonraki Haber

Gündoğdu’dan Vekil Koç’a ziyaret

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!