esss

İpekyolu ve Tuşba'dan Esenyurt'a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İpekyolu ve Tuşba'dan Esenyurt'a ziyaret
Esenyurt Belediyesi kısa süre önce Kayyum atanan ve kardeş belediyesi olan Van Merkez İpekyolu Belediye heyetini 2 günlük ziyaretlerinde ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin Van Merkez İpekyolu Belediyesi’ni ziyareti sonrasında İpekyolu Belediye Başkanı ve birim müdürlerinden Esenyurt’a iade-i ziyaret gerçekleşti.

İpekyolu Kaymakamı aynı zamanda Belediye Başkanı görevini yürüten Cemil Öztürk, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte 2 günlük İstanbul ziyaretlerinde kardeş belediye olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun hizmet ve çalışmaları ile işleyişi yakından görme imkânı buldular.

“ Kardeş Belediye halk görüşmesine katıldı”

Kaymakam-Belediye Başkanı Cemil Öztürk, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaretetti. Ziyaretin ardından Başkan Cemil Öztürk, Başkan Kadıoğlu ile halk günü görüşmesine katıldı. Öztürk burada Başkan Kadıoğlu’nun yaptığı halk görüşmesinde vatandaşı bire bir dinleyerek talepleri ve sorunlarını giderdiğini görünce tebrik etti.Başkan Kadıoğlu tarafındanamatör olarak basketbol oynayan engelli sporcuya hediye edilen profesyonel sporcuların kullandığı tekerlekli sandalyenin mutluluğuna şahit oldu. Kendisine hediye edilen tekerlekli sandalyeyi çok beğendiğini dile getiren engelli gençEsenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na çok teşekkür etti. Amatör sporcunun mutluluğuna şahit olan Öztürk, “Gördüğüm manzara gerçekten güzeldi. Burada gördüğümüz ve öğrendiğimiz belediyecilik hizmetlerini İpekyolu’na da taşıyacağız” dedi.

İpekyolu Belediye Başkanı Cemil Öztürk belediyecilik hizmetlerinde her zaman örnek aldığı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ve kardeş ilçe olan Esenyurt’u ziyaret ederek hizmet ve çalışmaları yakından görmenin kendileri içinde faydalı olacağını dile getirdi.

“Müdürler istişarede bulundu

Halk günü görüşmelerinin ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Van Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Van İpekyolu Kaymakamı-Belediye Başkanı Cemil Öztürk ve beraberindeki heyeti Kıraç Termal Tesislerinde akşam yemeğinde ağırladı. Kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getiren Van İpekyolu Belediyesi müdürleri, Esenyurt Belediyesi birim müdürleri ile yerinde ve uygulamalı istişarede bulunarak belediyecilik hizmetleri ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ayrıca Van İpekyolu Kaymakam-Belediye Başkanı Cemil Öztürk, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ipekten yapılmış kilim hediye etti.

Kıraç Termal tesislerinde gerçekleşen akşam yemeğinde tesise hayran kaldıklarını belirten Van İpekyolu Belediye heyeti daha sonra Esenyurt belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akıl almaz kumpasÖnceki Haber

Akıl almaz kumpas

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli olduSonraki Haber

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin tari...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!