esss

İş Adamı Taner Tekin’den Ardahan’a 1500 Kitap

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş Adamı Taner Tekin’den Ardahan’a 1500 Kitap
Prof. Dr. Selçuk Şirin tarafından hayata geçirilen “1 Milyon Kitap” projesinin destekçileri İstanbul Zorlu PSM’de düzenlenen organizasyonda bir araya geldi. Birçok ünlü sanatçının, iş insanının ve siyasetçinin katıldığı programda çocuklara kitap bağışı yapıldı.

Ünlü ressam Devrim Erbil projeye katkı sağlamak için 150 eserini satışa çıkartıp gelirini çocuklara kitap gönderilmesi için bu projeye bağışladı. İstanbul’un tanınan iş insanlarından Taner Tekin satışa çıkan eserlerden satın alarak memleketi Ardahan’a 1500 kitap bağışladı. Kitapların yakın arkadaşı M. Suat Işıklı’ya gönderilmesini ve Ardahan’da ki çocuklara dağıtılmasını istedi.

TEKİN: EĞİTİME KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİM

Taner Tekin “ Prof. Dr. Selçuk Şirin hocamızı takip ediyorum ve çalışmalarını çok beğeniyorum. Suat kardeşim 1 milyon kitap projesinden bahsedince çok etkilendim. Selçuk hocamızın proje hakkındaki sunumlarını izledik ve mutlaka içinde olmalıyız dedik.  Bende destek olup çocuklarımızın geleceğine azda olsa katkı sağladım ve elimden geldiği kadar eğitime katkı yapmaya devam edeceğim. “ dedi.

Bu anlamlı geceye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FoxTv Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, komedyen Cem Yılmaz, sanatçı Gülben Ergen, gazeteci Cüneyt Özdemir, Candaş Tolga Işık, tiyatrocu Kaan Sekban, iş adamı Taner Tekin, iş adamı Mehmet Suat Işıklı ve bir çok isim de destek gecesine katıldı.

IŞIKLI:  TAMER TEKİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Destek gecesine Ardahan’dan katılan tek isim Mehmet Suat IŞIKLI oldu. IŞIKLI “çok güzel ve anlamlı bir geceydi. Kıymetli hocamız Prof. Dr. Selçuk Şirin’in çok büyük destekçileri olduğunu gördük. Büyük emeklerle büyük zafere yaklaşmış diyebilirim.Selçuk Şirin’i uzun süredir takip etmekteyim. Hayatımda feyz aldığım çok değerli kişilerden biridir. Çok güzel bir projesi var. 1milyon kitap projesi. Bu projede amaç her çocuğun evine kütüphane kurabilmek. Eğitimde eşitliğe ulaştırmak. Gecede iyiliğin ne kadar bulaşıcı olduğunu gördük. Her çocuk eşit haklardan faydalanmalıdır ve eğitim de fırsat eşitliği için çalışmalıyız. Değerli hemşerimiz Prof Dr. Selçuk Şirin hocama ne kadar teşekkür etsem azdır. Başarılarının devamını dilerim. Kıymetli kardeşim iş insanı Taner Tekin her zaman anlamlı projelere destek vermektedir. Kendisine Ardahan’a verdiği destekten dolayı ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşadamı Remzi Yeni’den Taziye ve TeşekkürÖnceki Haber

İşadamı Remzi Yeni’den Taziye ve Teşekkü...

Esenyurt’ta Okullarda karne heyecanı: Yarıyıl tatili başladıSonraki Haber

Esenyurt’ta Okullarda karne heyecanı: Ya...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!