esss

KAISİAD Bozkurt'ta sizin hemşehriniz ya!!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAISİAD Bozkurt'ta sizin hemşehriniz ya!!
Kars -Ardahan -Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Kars Ardahan Iğdır’lı kanaat önderleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Toplantının amacı; Esenyurt’ta bulunan Kars Ardahan Iğdırlı siyasiler ve işadamlarıyla istişare etmek ve yaklaşan yerel seçimleri değerlendirmekti.

Maalesef KAISİAD başkanı ve yönetimi yine amacının dışına çıktı. Kars Ardahan Iğdır’lı siyasilerin dışındaki isimlerinde olması tartışmaları beraberinde getirdi.

YİNE TERAZİNİN KANTARINI ŞAŞIRDI!

Ardahan Göleli olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un yani ilçenin Şehreminin düzenlenen programa davet etmemeleri akıllarda soru işaretini de beraberinde getirdi. Belki unutmuşsunuzdur diye hatırlatmak istedik. Sayın Bozkurt sizin hemşeriniz. Şimdi şunu söyleyebilirsiniz. O toplantının maksadı AK Parti adayı Hamit Öncü KAI buluşması diyebilirsiniz. Ancak toplantıda CHP Belediye Başkanı aday Adaylarının da olduğu delili ve ispatlıdır.

GÖKÇE AK PARTİ MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN HEMŞERİLERİNİ Mİ KULLANIYOR!

Bu toplantı sonrası Esenyurt kamuoyundaki yankılanması ise;

KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe’nin şovuna dönüştürüldüğü ve kendisinin meclis üyeliği için pazarlık yapıldığı yönünde dedikoduları arşa çıktığı yönündedir. Şimdi Orhan Gökçe ve yönetiminin bu yönde hamlelerin olması ne yazık ki toplum nezdinde pek de hoş karşılanmıyor. Eğer siyaset yapacaksanız ki belli yapacaksınız. Bulunduğunuz konumu ve makamı buna alet etmeden bırakmalısınız.  Yoksa diğer türlüsü tercihiniz ise bu topluma ihanettir. O toplantıya davet ettiğiniz siyasi hemşerilerinizi nasıl bir çağrı yaptığınız ortadadır.

KAISİAD bir kişinin şirketi değil tekelinde işletilecek bir yapıda değildir. Siz ve sizden öncede bu derneği yöneten bir ortak akıl vardı. Derneği kendi menfaatleriniz ve çıkarlarınız için kullanabilirsiniz. Hadi olmaz ama bunu da anlarız. Adaletli bir yönetim sergilemek istiyorsanız tarafsız ve herkese eşit davranmak zorundasınız. KAI adı altında programlar düzenleyeceksiniz.

Efendiler tutumunuz davranışınız size bir şey kazandırmayacağı gibi çok şeyde kaybettirir vesselam…

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Memleket Partisi'nin 24 başkan adayı belli olduÖnceki Haber

Memleket Partisi'nin 24 başkan adayı bel...

Esenyurt Türkiye gündemindeSonraki Haber

Esenyurt Türkiye gündeminde

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!