esss

Kuzeyin oğlu Esenyurtlularla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuzeyin oğlu Esenyurtlularla buluştu
Esenyurt Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı muhteşem bir konserle kutladı. Sevilen sanatçı Volkan Konak’ın verdiği coşku dolu konser ile binlerce Esenyurtlu unutulmayacak anlar yaşadı. Sahnede Esenyurtlulara seslenen Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Türkiye’nin en kalabalık ilçesi değiliz, Türkiye’nin gönlü en zengin ilçesiyiz aynı zamanda. Rengârengiz, ışıl ışılız.” dedi.

Esenyurt Belediyesi,Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Esenyurtluların keyifle hatırlayacağı bir Gençlik Konseri ile kutladı. Türkiye’nin sevilen sanatçısı Volkan Konak, hıncahınç dolan Cumhuriyet Meydanı’nda coşku dolu bir konser vererek binlerce kişiye muhteşem bir gece yaşattı.Konak’ın en sevilen şarkılarınıEsenyurtlularla birlikte söylemesi samimi anlara sahne oldu. İlginin yoğun olduğu konserde,Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt sahneye çıkarak Volkan Konak’a çiçek takdim etti.

“Türkiye’nin her bir rengini taşıyoruz”

Sahnede yaptığı kısa konuşmada birlikve beraberlik mesajları veren Başkan Bozkurt, “Her zaman çok güzeliz. Türkiye’nin en kalabalık ilçesi değiliz, Türkiye’nin gönlü en zengin ilçesiyiz aynı zamanda. Rengârengiz, ışıl ışılız. Çok geniş bir sesimiz var. Türkiye’nin her bir rengini taşıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyorum. Bu vesileyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum. Böyle bir ülkenin çocuğu olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Ben sizden bir şey rica ediyorum; ne yaparsanız yapın lütfen birbirinizi ayrıştırmayın, ötekileştirmeyin.” şeklinde konuştu.

“Bu akşam ev sahibi sizsiniz”

Başkan Bozkurt’un ardından düşüncelerini paylaşan sevilen sanatçıVolkan Konak ise, “Türkiye sevdamla hepinizi tek elden kucaklıyorum. Hangi düşüncede olursanız olun, başkanımızın sevgi gemisindeyiz bu akşam. Başkanımla aynı duyguları paylaştık. O yüzden Türkiye sevdamızla bu akşam ev sahibi sizsiniz. Bizim için,sizin mutlu olmanız önemli. Kaderine küsmüş Türkiye'sine küsmeyen asil insanlar. Birçok probleminiz olabilir biliyorum ama yine de asilliğinizden belli etmiyorsunuz. Umarım güneşli günler olur. Umarım herkes çok mutlu olur.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Esenyurt'ta tüfekli damat dehşeti kameradaÖnceki Haber

Esenyurt'ta tüfekli damat dehşeti kamera...

Sanatçı Volkan Konak: Esenyurt’taki göçmen nüfusuna dikkat çektiSonraki Haber

Sanatçı Volkan Konak: Esenyurt’taki göçm...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!