esss

Tokatlılardan Hamit Öncüye tam destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tokatlılardan Hamit Öncüye tam destek
AK Parti’nin Tokatlı meclis üyeleri Murat Turan ve Bağdegül Çetin’in organize ettiği Tokatlılar Gecesi’nde konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, Esenyurt'a level atlatacak projelerle geliyoruz. Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek’ açıklaması yaptı.

Elit Davet ve Düğün Salonunda gerçekleşen Tokatlılar Buluşması’nda Hamit Öncü’ye tam destek geldi. Yüzlerce Tokatlının yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya, Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, İlçe Başkanı Harun Özer, meclis üyesi adayları Murat Turan ve Bağdegül Çetin’in yanı sıra teşkilat mensupları da katıldı. Kalabalık topluluğa seslenen meclis üyesi adayı Murat Turan katılımın yoğun olmasından dolayı tüm hemşerilerine teşekkür etti.

MURAT TURAN: HAMİT ÖNCÜ ESENYURT İÇİN BİR ŞANSTIR

Hamit Öncü’nün Esenyurt için büyük bir şans olduğunu da ifade eden meclis üyesi adayı Murat Turan, ‘Çok tecrübeli ve donanımlı bir insan. Daha önce belediye başkanlığı yapması ve Esenyurtlu olması bu kentin sorunlarının çözümü noktasında kısa sürede büyük bir yol almamızı sağlayacak. Esenyurt halkı Hamit Hocamızı çok seviyor. Kendisine olan güven ve destek her geçen gün büyüyerek artıyor. 31 Mart günü Esenyurt Belediyesine AK Parti’nin bayrağını yeniden asmak için var gücümüzle çalışacağız’ diyerek seçimi kazanacaklarının altını çizdi.

ZAFER SIRAKAYA: 7’DEN 70’E BÜTÜN ESENYURTLULARA HİZMETİN EN İYİSİ GÖTÜRÜLECEK

AK Parti’nin Tokatlı meclis üyesi adayları Murat Turan ve Bağdegül Çetin’in organize ettiği ‘Tokat Buluşması’ programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya iki meclis üyesi hemşerisine ve belediye başkan adayı Hamit Öncü’ye başarılar dilerken, imkan ölçüsünde çalışmalara katılacağını belirtti. Sırakaya, ‘Bugün Esenyurtlularla, hemşerilerimle ve halkımızın hizmetkarı AK Parti teşkilatımızla bir araya geldik. Türkiye Yüzyılı şehirleri İçin hazırız, kararlıyız. Bizim adaylarımız, halk için çalışan üreten ve şehirlerini sahiplenen kişilerdir. Hamit Öncü başkanımızda bunlardan biridir. Onun Esenyurta iyi hizmet edeceğine inancım tamdır. Tecrübeli, donanımlı, dürüş ve liyakatli bir başkan adayımız var. Belediye Başkanımız Hamit Öncü öğretmenimiz, ilçe başkanımız Harun zer, belediye meclis üyesi adayı iki hemşerim Murat Turan ve Bağdegül Çetin hanımefendi 7’den 70’e bütün Esenyurtlu hemşerilerime hizmetin en iyisini götürecek bir anlayışla hizmet edecektir’ diyerek parti teşkilatı ile birlikte çekilen 'birlik karesini' paylaştı. 

ESENYURTU ÇAĞDAŞ KENT YAPACAK PROJELERLE GELİYORUZ

Tokat buluşmasında konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, programa katılan Tokatlılara ve organizasyonu gerçekleştiren Murat Turan ve Bağdegül Çetin’e teşekkür ederken, ‘Esenyurt için planlanan onlarca projemiz var. Kentin trafiğinden, yeşil alan problemine kadar, eğitimden dini tesislerine kadar, halka dokunan ve katkı sunan onlarca sosyal proje, kreşler gibi projelerden bahsediyorum. Araştırma Hastanesi, Yanık Tedavi Merkezi, Adliye Binası hem bu kentin ihtiyaçlarını giderecek hem de ekonomisini canlandıracak. İl başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe’nin dediği gibi ‘Öyle Bir Kazanacağız ki Kimse Kaybetmeyecek.’ Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bu kentte yaşayan 1 milyon sakinimizin belediye başkanı olacağım’ diyerek önemli mesajlar verdi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta devrilen cami minaresi korkuya neden olduÖnceki Haber

Esenyurt'ta devrilen cami minaresi korku...

Ünal Kırmızıtaş, bağımsız meclis üyesi adayı olduSonraki Haber

Ünal Kırmızıtaş, bağımsız meclis üyesi a...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!