esss

Futbol Turnuvası’nın kazananı belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Futbol Turnuvası’nın kazananı belli oldu
İstanbul Ardahan Kültür Evi’nin Esenyurt’ta düzenlemiş olduğu Ardahan Köyler Arası Futbol Turnuvası’nın kazananı Dedekılıç Derneği oldu.

Yaklaşık 2 aydır süren ve bölgede büyük ses getiren turnuvanın finali şölen havasında gerçekleşti. Final maçlarının Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda yapıldı. İlk olarak veteran karşılaşmalarının yapıldığı turnuvaya siyasiler ve önemli isimler katıldı.

3'lük için yarışan Çobanköy - Çalıdere maçında ise izleyiciler nefes kesen bir mücedele izledi. Penaltılara uzayan karşılaşma sonucunda Çalıdere takımı Çobanköy'ü mağlup ederek 3. oldu. Final maçı öncesinde ise; Arpaşen Dernek Başkanı Yusuf Düz'ün sponsorluğunda katılım gösteren sanatçılar sahne aldı. Ömer Amed ve Mehmet Morkoç'un söylediği türkülerle halaylar çekilirken Aşıklar'ın atışması da göz doldurdu.

Ardından Büyük Ardahan Köyler Arası Futbol Turnuvası’nın final maçı gerçekleşirken solukların tutulduğu karşılaşmada 2-2’lik sonucun ardından penaltılarda kazanan Dedekılıç Derneği turnuvanın galibi oldu.

“Gelecek yıl turnuvamız daha kapsamlı olacak”

Kupa töreninde katılım gösteren takımları tebrik eden Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi; “Gençlerimizin taleplerine kulak verdik ve gördük ki en doğrusunu yapmışız. Bizlerin buradaki tek hedefi sizler için daha iyisini yapmak olacaktır. Yeni seçilen kadromuzla birlikte gençlerin tüm taleplerine cevap olmaya devam edeceğiz. Amacımız barış ve kardeşlik amacımız gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması ve spora yönelmesi bizim amacımız kaynaşmayı sağlamak ve bundan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Futbol sevgi ve kardeşliği güçlendiren bir spordur. Ardahanlı gençlerimizin birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak boynumuzun borcu olduğu için bir futbol turnuvası düzenledik. Gelecek yılki turnuvamız daha kapsamlı olacaktır. Farklı projelerle daha yoğun katılımlı bir organizasyon yaparak sizlere layık olmayı hedefliyoruz’’ açıklamasında bulundu.

Karşılaşmaların ardından ödül töreni düzenlendi

İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi’nin yaptığı konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. 1. olan Dedeşen takımına 1’ncilik kupası ve 3 bin TL, 2. olan Arpaşen takımına 2’ncilik kupası ve 2 bin TL, 3. olan Çalıdere takımına 3’cülük kupası ve bin TL para ödülü verildi. Ayrıca en centilmen takım ödülünü de Yukarı Gündeş köyü aldı. Katılım gösteren diğer takımlar içinde Ardahan Kültür Evi'nde düzenlenecek bir kahvaltı ile plaket töreni yapılacağı müjdeledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta madde bağımlısı gençler tedavi ediliyorÖnceki Haber

Esenyurt’ta madde bağımlısı gençler teda...

KAISİAD Sabah Kahvaltısında Bir Araya GeldiSonraki Haber

KAISİAD Sabah Kahvaltısında Bir Araya Ge...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!