esss

Başkan Bozkurt, Değişim zamanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bozkurt, Değişim zamanı
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, genel seçim öncesinde partisine destek vermek amacıyla gerçekleştirdiği Doğu Anadolu turunun 5.gününde Bitlis ve Muş’ta temaslarda bulundu. Muş’ta Cumhurbaşkanlığı seçim ofisinin açılışına katılan Başkan Bozkurt, ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek “Değişim zamanı” dedi.

Genel seçime sayılı günler kala Doğu Anadolu turuna çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, partisine destek sağlamak amacıyla ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerin 5.gününde ilk olarak Bitlis Tatvan’da bulunan Yelkenli köyünü ziyaret eden Bozkurt, Muhtar Havzullah Dindar ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleştirdiği köy ziyaretinin ardından Tatvan’da Bitlis CHP İl Başkanı Veysi Uyanık ve milletvekili adayları ile kahvaltı sofrasında buluşan Bozkurt, buradan CHP Muş İl Başkanlığı’na geçti. Muş’ta CHP İl Başkanı İsmail Adanur, milletvekili adayları ve partililer tarafından karşılanan Esenyurt Belediye Başkan’ı Kemal Deniz Bozkurt’a çiçek takdim edildi. İl başkanlığının ardından Muş Merkez’de Cumhurbaşkanlığı seçim ofisinin açılışına katılan Bozkurt, orada yaptığı konuşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Açılışa CHP Muş İl Örgütü, Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, Millet İttifakı Muş milletvekili adayları, partililer, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Başkan Bozkurt, açılışın ardından Muş esnafıyla buluşarak onların sorunlarını dinledi. Muş Ovası Muhtarlar Derneği Başkanı ile bir araya gelerek Muhtarlar derneğinideziyaret eden Bozkurt, Muş milletvekili adayları, Altılı Masa'nın il başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve partililerin bulunduğu bir davete katıldı. Millet İttifakı vekil adayları ile birlikte yoğun bir gün geçiren Bozkurt’un son durağı seçim irtibat bürosu oldu.

“Ekonomik ve sosyolojik olarak iyi yerlerde değiliz”

Cumhurbaşkanı merkez seçim ofisinin açılışında konuşma yapan Başkan Bozkurt, ülkenin sosyolojik ve ekonomik olarak iyi durumda olmadığına dikkat çekerek şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz dönem demokrasilerde şölen zamanıdır, öyle de olması gerekir. Zira bugüne kadar irademizi teslim ettiğimiz kişilerin hesap verme, memleketine hizmet etmek isteyenlerin de yeni yola çıktıkları yerin tam başındayız. Ben bu ülkenin bir evladı olarak, geçmiş dönemde iradeyi teslim ettiğimiz kişilere bakıyorum, ülkemizi maalesef bizim istediğimiz yere getiremediler. Bu sadece onları eleştirme, onları yerme konuşması değil. Zira kime iradeyi teslim ettiğimizi iyi değerlendireceğiz ki bundan sonra kimin bu işi daha iyi yapacağını ancak öyle bulabiliriz. Bugün içinde bulunduğumuz duruma baktığımızda ekonomik olarak, sosyolojik olarak maalesef iyi yerlerde değiliz. Toplum parçalanmak üzere.İnsanlar ırkına, inancına, kökenine göre ayrıştırılmış durumda. Bu kabul edilebilecek bir şey değil. Toplumun belli kesimleri düşmanlaştırılmaya çalışılıyor, bu asla ve asla kabul edeceğimiz bir durum değil. Ekonomik olarak çok daha iyi bir durumda mıyız? Vallahi da değiliz, billahi de değiliz. Bu işin uzmanlarından duyduğum ve benim gözlemlediğim, hem kendi yaşantımızda hem ülkemin esnafı, iş insanları ile yaptığımız konuşmalarda herkesin çok rahatsız olduğunu görüyoruz. Demek ki bir değişim zamanı, bir değişim ihtiyacı var.”

“Korkmadan kucaklaşacağız”

Bozkurt, konuşmasının devamında Cumhurbaşkanlığı sistemine değinerek, “İçinde bulunduğumuz sistem bizim derdimize derman olmamıştır. Zira 4 yılda yapmak istediğim birçok şey engellendi, yapabileceğim birçok şeyi de yapamadım. O yüzden ben hem bir yurttaş olarak hem bir Belediye Başkanı olarak bir değişime ihtiyaç olduğunu görüyorum ve inşallah bunu yaptığımızda ülkemize olan hizmetlerin daha çok artacağına eminim. Biz, bize bugün dayatılan düşmanlaşma içinde olmayalım, asla ve asla ayrışmayalım, birbirimizi ötekileştirmeyelim. Herkes bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıdır ve dünyanın her bir köşesindeki insanlar kadar iyi yaşamayı hak ediyor. Kaldı ki; biz dünyanın lider coğrafyasının çocuklarıyız, kadim dostlukların çocuklarıyız. Biz birbirimizin düşmanı değiliz, biz birbirimizden korkmaya değil birbirimizle kucaklaşmaya layığız. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkenin her bir köşesi birbiriyle korkmadan kucaklaşacak, geleceğe umutla, güzelliklerle bağlanacağız.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta korkunç kaza! 1 ölü 2 yaralı..Önceki Haber

Esenyurt'ta korkunç kaza! 1 ölü 2 yaralı...

Esenyurt'ta ev sahibi kiracısının evini bastıSonraki Haber

Esenyurt'ta ev sahibi kiracısının evini...

Haber Yorumları

  • salih26-04-2023 11:53

    esenyurdu batıran adam gitmiş doğuda ülkenın durumundan bahsediyor ulan önce kendnize bakın ondan sonra içi boş yalan algılarınızı yapın

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!