esss

Ardahan'a sağlıkta dev yatırım! Devlet Hastanesi ek hizmet binası temeli atıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan'a sağlıkta dev yatırım! Devlet Hastanesi ek hizmet binası temeli atıldı
Ardahan devlet hastanesine ek hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Ardahan Devlet Hastanesi’nde Anjiyo Ünitesi, Koroner Yoğun Bakım, Çocuk İzlem Merkezi ve Palyatif Kemoterapi Ünitelerinin hizmet vereceği ek hizmet binasının temel atma töreni düzenlendi. Törene Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan İl Sağlık Müdürü İshak Askeroğlu, protokol üyeleri ve sağlık çalışanları katıldı. 


65 milyon lira değerindeki inşaatın temeli, Vali Hayrettin Çiçek, Milletvekili Kaan Koç,  İl Sağlık Müdürü İsak Askeroğlu ve diğer yetkililerin katılımıyla atıldı. İl Sağlık Müdürü İsak Askeroğlu, inşaat hakkında detaylı bilgiler verdi. 
Vali Çiçek, yaptığı konuşmada, Ardahan’ın bu tür kaliteli sağlık hizmetlerine layık olduğunu belirterek, ’’İstikbalde inşallah Ardahan şehri şehir hastanelerinin kurulduğu bir il haline gelir. Bunun umudu, sevdası ve hasreti içerisindeyiz’’ dedi. 

KOÇ: TEMEL ATMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

AK Parti Milletvekili Koç ise, ’’Bu yeni Anjiyo ünitesinin temeli sadece bir yapıya değil, aynı zamanda sağlık alanında Ardahan için büyük bir adımında işaretidir. Bu ünite modern tıbbın ihtiyaçlarına cevap verecek donanım ve teknolojiyle donatılarak hastalarımıza en iyi bakımı sunmak için büyük bir katkı sağlayacaktır’’ dedi. Koç, Söz Verdiğimiz Gibi, Ardahanımız İçin Hayati Önem Taşıyan Anjiyo Ünitesinin Temel Atma Törenini Gerçekleştirdik. Günümüz Şartlarına Uygun Son Teknoloji Cihazlarla, Ardahan Halkının Hakkettiği Hizmeti Karşılayacak Olan Anjiyo Ünitesi, Kemoterapi Ünitesi, Çocuk İzleme Merkezi ve Yoğun Bakım Ünitesi içeren Ek Hastanemizin Temelini Atmanın Haklı Gururunu Yaşıyoruz. Bundan Sonra Vatandaşlarımız Bu Tür Tedaviler İçin Şehir Dışına Sevk Edilme Durumuyla Karşılaşmayacak. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çaykara, vaatlerini bir bir yerine getiriyorÖnceki Haber

Başkan Çaykara, vaatlerini bir bir yerin...

Esenyurt'ta işçilerin kaldığı konteynerde korkutan yangınSonraki Haber

Esenyurt'ta işçilerin kaldığı konteynerd...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!