esss

Faruk Demir, Seçimde verdiği sözü tutmadı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Faruk Demir, Seçimde verdiği sözü tutmadı!
2024 Yerel seçimlerinde Faruk Demir’in vaatlerinin içerisinde olan Kars Garajı ihaleye çıkıyor.

Seçim kazanmak uğruna vatandaş ve esnafa birçok vaatte bulunan ve söz veren Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 2024 yerel seçimlerinde Kars Garajını yıkıp yeniden isimlendirip Hoçvan garajı olarak  yapılacağını duyurmuş hatta projenin çalışmalarını esnafa dağıttırmıştı. İddia’ya göre Demir, projeden vaz geçtiği ve garajın içinde bulunan birçok dükkanı ihale yolu ile kiraya vereceği ileri sürüldü.  

ESNAF TEDİRGİN 

Konu hakkında açıklama yapan bazı garaj esnafı, Başkan sözünü tutmadı, seçimden önce buraların yıkılıp, yeniden tahsis edileceğini söyledi. Seçimden 2 ay geçtikten sonra bize bildiri göndererek bulunduğumuz dükkanları ihaleye çıkarılacağı söylendi. İhale şartnamesi içeriliğinde çok uçuk fiyatlar var buradaki esnafların bu ihaleye girme şansı yok girse bile bu yüksek miktardaki kiraları ödeme şansı hiç yok. Zaten ekonomik olarak dar boğazdayız birde üstüne Başkanın bu tutumu hiç hoş olmadı bir an önce bu yanlıştan dönülmesini istiyoruz ifadeleri kullanıldı. 

PROJE İÇİN HOÇFED BAŞKANI TEŞEKKÜR ETMİŞTİ! 

Hoçvan Dernekler Federasyonu (HOÇ-FED) Genel Başkanı Ayhan Öztürk o dönem Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’e bu proje için teşekkür etmişti. 

HOÇ-FED Genel Başkanı Ayhan Öztürk, federasyonun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Ardahan merkezde eski Kars garajı olarak bilinen ve yıllarca Hoçvan’ın 21 pare köyün minibüsçülerin oluşturulduğu garajın adı artık Hoçvan garajı olmuştur. 2019 yılında yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen faruk demir garajın ardahan merkeze uygun yeni bir garaj yapılması noktasında proje kapsamında hazırlıklar yaptı ve Hoçvanlıların yoğun olduğu kentte minibüsçülerin tamamına yakını ise Hoçvanlı olmasından dolayı garajın adını Hoçvan Garajı olarak projelendirdi. Öncelikle Sevgili Başkana ilimize böylesi modern bir garajı kazandıracak olmasından dolayı kutluyoruz” dedi. 

HOÇ-FED Başkanı Öztürk, CHP ile DEM Parti arasındaki kent uzlaşısı konusuna da değinerek, “Yeni dönemde yine kent uzlaşı belediye başkan adayımız Faruk Demir’i Hoçvan halkı ve Hoçvan Dernekleri Federasyonu olarak destekliyoruz” dedi. 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Öğretmenlere yeni görev. Artık zorunlu olacakÖnceki Haber

Öğretmenlere yeni görev. Artık zorunlu o...

Esenyurt'ta 8 araç ve iş yeri kundaklandıSonraki Haber

Esenyurt'ta 8 araç ve iş yeri kundakland...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!